you are what you are . just like it !

ni missar väl inte allt nytt och spännande i min nya blogg va ?;) .
 för om du gör det tycker jag att du ska skärpa dig och läsa ;)

http://metrobloggen.se/pixelslyna


nyyyy !

nytt liv nya tag ny BLOGG kommer numera blogga på http://metrobloggen.se/pixelslyna dont miss it , det blir bara sexigare och sexigare !! ., hothot .. så om ni vill följa min blogg kolla gärna där numera , nått du bara inte får missa .

TJing puss bitches !


jönköping

wow hallå hallihopa . sitter hemma hos min moster ju i jönköping . nice nice . !! . vet inte vad man ska hitta på . finns ju inte allt för mkt att göra . vart på a6 idag och kollat lite . fann ju inte allt för mkt affärer att kolla i ;D haha . nejj usch bättre hemma :) . men det va skoj !! . hittade lite grann iallafall . kan ju få se när jag kommer hem ;) . nu ska jag spela lite nintendo wii . niice :P ..
dagens kort får bli ett fint kort jag tror min moster jeane hat tagit :)

TJiing

Love u bitches . !<3

*
nu drar jag . kommer hem på onsdag ;)


puss bitches !

*

godnatt .<3

Hej allt folk . nu sitter jag här hemma och knapprar på datorn, kollar lite banker och lån och shit . vilka som har lägst räntor annars händer det inte alls för mkt dagen har mest vart lung.  va nyss till donken och tog driven . men det var faktist inte jag som handla för en gång skull haha .. nu blir det mest lungt tvätta lite och sådär . ska strax ta ett långt bad med jävligt varmt vatten, love it !! , . sen ska jag kolla om de är nått bra på tvn också, sen ska jag upp och jobba 0700-1300 efter jobbet drar jag till jönköping till min moster som jag inte träffat på evigheter känns det som. så det ska bli hur kul som helst, sen dagen efter ska jag på begraving i gränna också, min morfar dog för nån vecka sen, så det kommer bli jobbigt, men jag ska nog klara det.. sen åker vi hem på onsdan. så det är inte helt säkert att jag kommer kunna uppdatera på en eller två dagarna . men jag tror ni överlver utan mig . men när jag kommer hem har jag för hoppningsvis tagit en massa jävla bilder . ;)  . men nejj nu måste jag springa och hänga min tvätt.. kanske uppdaterar med en lite het kvälls bild som alltid mina bilder är ;) , vem vet hur den kommer se ut ;) Haha ..


TJiiing
love u bitches ;) !

en helt vanlig söndag

Halloj på er . idag vaknade jag kl 11 klev upp och åkte till högbo och köpte glass och spela minigolf ! kom hem nu för en liten stund sen . nu blir det mat och lägga sig i solen och få lite bränna ;) . Myys !!
uppdaterar senar med dagens bild och vad som mer hänt ;) .


Tjiiing ! puss på er ! <3

i know you love me !
hejj allihopa . Helt slut efter denna dag . typ vart bakis och trött Hela dan plus att jag spydde imorse . fräääsching ;P Haha . men de är sånt man får ta efter en party fylld kväll . riktigt skoj va det :) . Haha .. nu har jag duschat och gjort mig klar för att lägga sig i sängen och kolla på film. skulle egentligen tvätta idag men nejj usch det känner jag att jag verkligen inte orkar, haha . Nejj nu ska jag lägga mig och kolla på en film sen sova riktigt jävla lääänge imon . !!


Tjiing puss på er !


.

VIlken jäävla förfest  säger jag bara xD . haha


.

såå jäääävla snygga ;D haha


.

silikon inläggen är poppis både här och där ;)


.

dansar på fyllan och sillisarna i handen . kan ju bara inte blir bättre .. synd bara att filmen är snee :O


fler bilder . !!


kharma .

joo va ut igår med min syster angelica och Jocke . riktigt skoj va de :) vart kharma . rätt med folk endå . men njaa de kunde ju vart mer ..


lite bilder då ..
'


fler bilder kommer OCH filmer . så håll utskik ;) .. nu ska jag äta ..


utgång
nu blire utgång kharma ...´klädsel !!! puss på er vi sees i baaren !!

midsommar .

ska de blir utgång ikväll ?`.. nån som vet någon förfestfest man kan gå på kanske ?? :) .

tjiing puss !
midsommar morgon !

god morgon alla.! idag är det midsommar och allt, men ett jävla piss väder endå . ska man behöva sitta hemma till och med på midsommar? nej jag börjar med att hoppa in i duschen nu, sen får vi se vad dagen bjuder på. skriver mer sen .

pusspuss tjiing !


en liten bild du kan avguda och avunda till jag kommer med dagensbild . maby naked?


jobb


får bli denna bild . har ingen annan på denna dator !


hej alla, vaknade 0600 idag av att klocka ringde och skulle iväg till Jobbet . vart lika stressigt som det alltid blir för mig på morgonen , haha så jävla morgon trött ;D sen har jag vart på jobbet till 1500 funkar bra på jobbet iallafall . hoppas mina arbetkamrater tycker likadant ;) och viktigast av allt tanter och gubbarna, haha Nepp nu ska jag poppa musik och fixa lite .Tjiing !

måndag !


Hej nu va det hur länge sen som helst jag skrev här. men har inte suttit mycket alls vid datorn så det har blivit så, men nu skriver jag haha . tidigare i veckan tog jag det mest lungt faktist, idag ska jag till tallen (äldreboende) och hämta mitt schema och sådär . också ska dom väl säga några ord till oss som ska sommarjobba, har en utbildning som dealer på krogen kl 17oo också men vet inte om jag kan gå på den . vet inte ens om jag är intresserad , känns lite stressigt att ha två jobb i sommar ? . så jag får se hur jag gör , skulle ju va rätt kul att gå på . men de där på tallen som jag ska gå på börjar kl 15oo till 1600 och utbildningen börjar kl 17oo . och den är i gävle . lycka till att man hinner dit lixom ? . så nja de återstår och ser . dessutom vet jag inte om jag vill Jobba på krogen heller . de är kul att gå dit full och dampa loss. men Jobba ? . njaa !! .. känns inte riktigt som min grejj ;) haha .. annars vet jag inte alls vad som händer idag så är öppen för förslag ;P haha .. nejj nu måste jag klä på mig och traska iväg snart .jag vill ligga i solen och bara steeeka och bli bruun !
TJiiing


Puss !

RSS 2.0